10 år er gået og 2017 er igang.

3D Logistik har 10 års jubilæum med Steen Møller ved roret. Vi fejrede dagen stille og roligt på kontoret i Kolding og i Glostrup med go’ mad og festlig stemning.

Den første arbejdsdag i det nye år var præget af store smil og glade kolleger.

Samtidig med jubilæet var det også dagen, hvor vi bød velkommen til 3 nye kolleger på kontoret i Glostrup. Kontoret på Naverland har gennemgået lidt ændringer og der var gjort klar til Nina, Peter og Mark.

Se nyhedsmailen her

 

 

 

<hr />

Nyt forretnings segment

Temperature Matters-3D Logistik Aps er nu blevet en realitet og der er kommet nyt logo på hjemmesiden, der passer til det nye navn.
Nina, Peter og Mark har holdt flyttedag og er nu kommet på plads hos de nye 3D kolleger på Naverland i Glostrup.
Med Temperature Matters har 3D nu flere biler rundt omkring på vejene, både i Danmark men især også rundt i Europa. Bilerne har top moderne udstyr og er klar til at køre med sendinger der har høje krav til temperatur og samtidig skal afsted i en fart. Læs mere om, hvilke muligheder der er på www.temp-matters.com  eller ring til os.
Vi ser frem til at høre fra jer.

10 års Jubilæum

Den 1. Januar kunne 3D Logistik fejre 10 års jubilæum.

Vi sendte de første chauffører og vognmænd afsted midt om natten med en goodiebag til at fejre, at de nu i 10 år har været ansigtet udadtil. De gør en stor indsats på landevejene og møder hver dag alle vores kunder.

Vi fejrede på kontoret både i Kolding og Glostrup og nytårs slankekuren kunne umuligt opstartes mandag d. 2. januar.

Det har været 10 år med spændende projekter og interessante kunder og vi ser frem til de næste 10 år ikke bliver mindre kedelige.

P.S.

Vi har haft ca. 3 arbejdsuger til at køre hele processen igennem – Temperature Matters bliver en del af 3D Logistik.
Der har været mange ting IT mæssigt, telefon mæssigt, personale mæssigt og fysisk flytning, som skulle falde på plads. Det er lykkes og vi er “up and running”, så gi’ os et kald og send en mail vi er klar til 2017.
……. og i øvrigt så har Henrik Christensen været med hos 3D Logstik familien fra start, så han blev naturligvis også fejret med sit 10 års jubilæum.