3D Logistik kommer forbi i mange afkroge af Danmark og som et nyt projekt er 3D Logistik i marts måned 2016 begyndt at køre med egen bil til Bornholm.

Vi sætter høje krav til kvalitet og fleksibilitet. Vi vil med egen bil, der både kan transportere varer, der har krav til temperatur på køl eller ambient fortsat sætte fokus på at servicere vores kunder til deres tilfredshed.

Vi henter gods i Jylland og på Fyn om mandagen, som vi via vores terminal i Glostrup samler sammen om tirsdagen og kører afsted mod Bornholm for levering om onsdagen. Vi samler Sjællands gods op både mandag og tirsdag til samme afgang.

Er du kunde i Jylland eller på Fyn og kan først have en vare klar om tirsdagen, så kan 3D tilbyde at lave en kombineret express / Bornholm løsning. Vi kan tirsdag med en express bil hente jeres vare og køre bornholmer bilen i møde og få sendingen med ud for levering onsdag.

Samtidig med at vi leverer til de bornholmske kunder om onsdagen, så indhenter samme bil sendinger på Bornholm, som vil blive distribueret ud i hele Danmark om torsdagen.

Vi kører stadig til Bornholm på alle andre hverdage via vores faste samarbejdspartner.

Vi vil glæde os til at høre fra jer og servicere med transport til og fra Bornholm.

3D Logistik har flere internationale kurér biler stående parate både i Kolding og København hver dag. Så vi er klar til at modtage ad hoc forespørgsler på gods der haster med at komme rundt i hele Europa – så ring til os 7696 7070 og vi vil dedikere vores bil til netop din sending der haster.

Se nyhedsmail her