Transportfirma tilbyder individuelle logistik løsninger

 

Som en mindre og uafhængig danskejet logistik- og transportfirma i Danmark lægger vi stor vægt på personlig betjening, ligesom vi sætter en ære i, at hver opgave udføres til kundens fulde tilfredshed.
En af fordelene ved vores koncept fremfor andre transportfirmaer er, at vi følger hver forsendelse og melder aktivt tilbage, hvis der opstår problemer undervejs i transportforløbet.
Vi udfører transport og logistik i det danske og internationalt og leverer både til firma og privat.
Vores vision som transportfirma er ‘3D Logistik er morgendagens udbyder af hurtige, fleksible, dedikerede og unikke logistikløsninger, skabt i tæt samarbejde med vores kunder og øvrige interessenter.
Vi tilstræber til enhver tid at fremstå som en troværdig samarbejdspartner.


 

3D Logistik bliver til Jetpak Danmark

 

3D Logistik blev d. 1. januar 2020 købt af Jetpak og vi er i øjeblikket i gang med, at få de sidste formalia på plads, således vi endeligt skifter navn d.1. juli 2020.

Bliv hængende vi vender tilbage med mere ny information ……

3D Logistik A/S bliver til
3D Logistik A/S will become


 

Pressemeddelelse

Jetpak Group køber 3D Logistik A/S

Jetpak Group har underskrevet en aftale på køb af alle aktier i 3D Logistik, som vil blive integreret i Jetpak Top Holding AB med effekt fra 02. januar 2020.
3D Logistik A/S er en dansk baseret ekspres logistik virksomhed med hovedkontor i Kolding. Virksomheden har 35 ansatte og en årlig omsætning på 100 MDKK (140 MSEK).
3D har et stærkt fokus på tidskritiske løsninger og har udviklet en stærk position inden for Pharma og Healthcare segmentet samt andre transportløsninger, som omfatter tids- og temperaturkritiske transporter.
” Købet af 3D Logistik er et vigtigt skridt mod at sikre en fremtidig vækst inden for mindre cykliske segmenter, og vil styrke vores vækst og strategiske position i Norden. 3D CEO Steen Møller har positioneret 3D som en stærk aktør i specialiseret ekspres logistik, og jeg ser frem til at fortsætte denne rejse sammen med Steen og hans team” siger Jetpak CEO Kenneth Marx.
3D’s nuværende ledelse vil være en vigtig del af Jetpaks fortsatte nordiske ekspansion på tids- og temperaturkritiske løsninger samt den fortsatte styrkelse af Jetpaks markedsposition i Danmark.


 

Information til vores kunder vedr. databeskyttelse i 3D Logistik A/S klik her

Læs mere om 3D Logistik / Jetpak Danmark og Corvid-19 her