Hvem er vi?

 

Der er transportfirmaer, som taler mest om priser. Og så er der andre, der taler mere om fleksibilitet og service. Hos Jetpak taler vi om det hele. Vi lægger nemlig vægt på åbenhed. For os handler det først og fremmest om, at ingen kunder føler sig overladt til fantasien, når ordren er afgivet. Uanset, hvor stor eller lille opgaven er. Kald det bare tryghed – det gør vi.

For dig betyder det, at du blandt de mange udbydere af transport og logistikløsninger på markedet, kan kende os på især tre ting:

Hastighed, flexibilitet og troværdighed.
Når du har valgt os som logistikfirma, har du truffet et godt valg. Vi har gennem årene bevist, at vi overholder de tre grundlæggende kriterier for det gode samarbejde. At levere til tiden, til den aftalte pris og i den aftalte kvalitet. Det har vi tænkt os at blive ved med.

Jetpak tilbyder sine kunder skræddersyede logistikløsninger i både Danmark og udlandet, og blandt kunderne i dag findes nogle af de mest krævende på det europæiske marked, når det gælder sikker transport og knivskarp logistik.

 

Håndsortering – hvorfor det ?

Vidste du, at hos Jetpak bruger vi ikke automatiske sorteringsbånd. Vi håndsorterer, og det betyder at vi kan klare alle de skrøbelige varer, skæve dimensioner og andre specialiteter, som andre ikke kan hjælpe dig med. Det er også én af grundene til, at vi har så lav en skadesfrekvens.