Vores hverdag er ikke bare

lige-ud-ad-landevejen

Hos 3D Logistik lægger vi op til tæt samarbejde med vores kunder. Fordi vores erfaring fortæller os, at individuelt tilpassede løsninger er bedst for vores kunder, og deres kunder.

For at hjælpe os selv med at fokusere i hverdagen, har vi formuleret vores mission og vision på følgende måde.

 

Mission

3D Logistik skaber unikke logistik løsninger

 

Vision

3D Logistik er morgendagens udbyder af hurtige, fleksible, dedikerede og unikke logistikløsninger, skabt i tæt samarbejde med vores kunder og øvrige interessenter.
Vi tilstræber til enhver tid at fremstå som en troværdig samarbejdspartner.

 

Vores størrelse er en styrke for dig. Hos 3D Logistik dyrker vi fordelene ved vidensdeling og princippet om alle-kender-kunden. Det betyder dels, at vi hele tiden gør hinanden dygtigere til det, vi er gode til. Og dels, at vi alle tager ansvar for alt. “Det er ikke mit bord” eksisterer ikke hos os.

At vores principper resulterer i høj service og meget få erstatningssager bekræftes af vores kunder. Når vi med jævne mellemrum beder vores kunder om deres vurdering af 3D Logistik for at sikre, vi er på rette vej, er det netop de to forhold, de lister øverst; vores service og vores kvalitet.

Der er selvfølgelig mange fordele ved at være en stor virksomhed i vores branche. Men det er fordele for ejerne. Vi er en mindre virksomhed, og her er det kunderne, der høster fordelene i form af højere service, mere fleksibilitet og færre skader