Alle håndværkere har forladt 3D Logistik’s matrikel i Kolding og arbejdet med udvidelsen af vores temperatur regulerede lager står klar til brug.

Reoler og nyt kølerum er installeret og den rette temperatur er fundet.

Vi er nu klar til at udvide mulighederne for vores eksisterende kunder og samtidigt tilbyde nye kunder rigtigt gode forhold, hvis de har en vare der kræver lidt mere end bare et tag over hovedet.

Alle 3D ansatte har fået gennemgang af de nye faciliteter og vi har fejret internt med et glas bobler og besøg af en pølsevogn der sørgede for, at sulten blev stillet en fredag eftermiddag. Ved indvielsen kunne vi også konstatere at Lægemiddelstyrelsen igen har godkendt 3D Logistik og vi har fået en ny § 39 GDP godkendelse.

ISO Film har besøgt 3D Logistik henover en periode for at få de helt rigtige billeder i kassen. Det er nu blevet til en profil film, som kan ses på forsiden af vores hjemmeside og på hvert af de 3 3D produkter ligger der ligeledes en tilhørende produktfilm. Gå ind og kik med og se hvem vi er.

Se nyhedsmail her

<hr />

Tilknyttet nyhedsmail:

 

Kære læser,
Vi har hos 3D Logistik gjort en masse tiltag for at blive endnu bedre til at servicere vores kunder.
Vi har blandt andet udvidet vores temperatur regulerede lager med yderligere 400 kvm og fået endnu et kølerum. Det ambiente rum er 15-25 grader og temperaturen i kølerummet er sat til 2-8 grader.
Vi glæder os til, at tilbyde vores nuværende og kommende nye kunder vores nye faciliteter. Så har I varer med temperaturkrav, så kontakt os endelig og vi vil gerne tilpasse os lige netop jeres behov.
Med venlig hilsen
Steen Møller
3D Logistik A/S

Nye tiltag

Vi har med udvidelsen af vores temperatur regulerede lager nu mulighed for at servicere endnu flere kunder, der har en vare som stiller krav til temperaturen.

Vi har indviet det nye lager og vi har fået Lægemiddelstyrelsen § 39 GDP godkendelse.

Vores biler har også mulighed for at køre både med 2-8 grader og 15-25 grader, så vi glæder os til at høre fra kunderne og begi’ os ud i nye spændende opgaver.

3D Logistik filmstjerner

ISO Film har været på besøg hos 3D Logistik og det kom der 4 små film ud af.
1 profilfilm der nu ligger på forsiden af vores hjemmeside www.3dlogistik.dk.
Derudover er der lavet 3 små produktfilm, der ses inde under Premium, Express og Exclusive.
Gå ind og ta’ et kik og se hvem vi er og hvordan det ser ud i vores hverdag.

P.S.

Sommeren står for døren og husk at vi kan sørge for stabile temperaturer i vores biler.

Så har netop jeres varer det for varmt, når solens stråler glæder resten af Danmark, så giv os et kald og vi vil gerne komme med tilbud.