Indholdet er nu blevet mere imødekommende at gå til fra både mobil telefoner og tablets.
Designet har fået en opfriskning og 3D Logistik lancerer 3 nye produkter – 3D Premium, 3D Express og 3D Exclusive.

Vi sætter fokus på at informere vores kunder om nye tiltag og hvad vi mener der er relevant i vores hverdag med logistik og transport.
Husk at tilmelde dig nyhedsmailen og læs den her

<hr />

Tilknyttet nyhedsmail:

Kære Læser
3D Logistik glæder sig over at kunne præsentere en opdateret og ny version af hjemmesiden.
Indholdet er nu blevet mere imødekommende at gå til fra både mobil telefoner og tablets.
Designet har fået en opfriskning. Vi har haft nye friske øjne på sagen og er kommet frem til dette nye udseenede. Vi har “begravet” nogle menuer og givet liv til nye emner.
3D Logistik lancerer samtidig 3 nye produkter, som vi kalder 3D Premium, 3D Express og 3D Exclusive
Vi vil frem i lyset og følge med opad i søgekriterierne og fortsat være kundernes foretrukne valg. Derfor vil vi gøre en indsats og dele mere 3D viden i nyhedsmails og fortælle jer om, hvad det er vi går og laver. I skal vide, hvorfor I fortsat skal vælge 3D Logistik og også fortælle dem I kender om os.
Vi håber I tager godt imod hjemmesiden og det nye nyhedsbrev.
Med venlig hilsen
Steen Møller
3D Logistik A/S

Nyhedsmail

Intet nyt er godt nyt ……
Ikke altid – Faktisk så tror vi på hos 3D Logistik at “med ærlighed når man længst” og et åbent samarbejde med vores kunder og leverandører gir’ det bedste resultat i sidste instans.
Så vi vil 1-2 gange i måneden sende en nyhedsmail ud og informere omkring nye tiltag og hvad vi mener er relevant for vores kunder og forretningsforbindelser at holde sig opdateret på.

Nye produkter

3D Logistik har i 2016 valgt at sætte fokus på 3 nye produkter.
Vi vil på den måde gerne tilpasse os kunderne og deres behov for fragt, logistik og lager.
3D Premium er vores dag til dag produkt, hvor vi kører i DK. Vi adskiller os ved ikke at have noget pakkesorteringsbånd. Alt gods håndbæres og håndsorteres. Vi minimerer antallet af omlæsninger og har meget få skader og så leverer vi både til privat og erhverv.
3D Express er vores haste produkt, hvor vi både kører på dedikerede biler i DK og internationalt. Vi kører dag og nat og også på biler med temperatur 0-25 grader.
3D Exclusive henvender sig til kunder, der har en helt unik vare. Vi er § 39 GDP godkendt og skræddersyer løsningsmodeller især indenfor medicin, men også til kunder der har andre krav til lagerhåndtering, pick/pack, temperatur etc.

P.S. Tak fordi du læste vores nyhedmail

Vi håber, du vil læse mere om bla de nye produkter på hjemmesiden og vi glæder os til at høre fra dig