TM Express

 

Hos Temperature Matters ved vi, at tiden kan være knap. Derfor tilbyder vi dig TM Express, der er en tidskritisk kurertjeneste med lynhurtig levering 24 timer i døgnet alle ugens dage.

Det betyder, at vi træder til med kort varsel – præcis, når du har brug for det. Behovet kan opstå pludseligt, og så står vi klar til at fragte dit gods sikkert frem.

TM Express er en transporttjeneste, som er beregnet til dig med værdifulde forsendelser, der skal leveres inden for kort tid og ved særlige temperaturer. Vi har køretøjer med alt det nyeste udstyr, så vi kan fragte varer, der kræver temperaturer på mellem -25° C til +30° C, ligesom vi kører med pakker, dokumenter og skrøbeligt gods, som kræver særlig håndtering og godkendelse. Har du brug for en hurtig kurér, så kontakt os.

Derudover tilbyder vi køretøjer i forskellige størrelser – ingen opgave hos Temperature Matters er nemlig for stor eller lille. Og vi leverer din tidskritiske levering nationalt over alle dele af hele Danmark, ligesom vi dækker alle europæiske byer alle timer af døgnet. Skal din forsendelse være hurtig undervejs, vil vi gerne løse denne opgave for dig.

Med TM Express er du derfor sikret en transportløsning, der imødekommer dig og dine behov for særlig transport inden for ganske kort tid. Selvom tiden er knap, får du altid levering til tiden og til den aftalte pris og kvalitet.