Når temperaturen har stor betydning

 

Hos Jetpak er vi specialister i temperaturstyrede transporter. Med topmoderne køretøjer og kvalificeret udstyr klarer vi transporten på et ekstraordinært højt niveau.

Vores biler kører i Europa 24/7 og kan håndtere gods, der stiller krav til temperaturer fra -25 °C og op til +30 °C.
Vi arbejder i et effektivt og pålideligt system inden for temperaturstyret logistik for at sikre, at dit gods kommer frem som ønsket.

Vi lægger vægt på åbenhed og proaktivitet. Vores mål er at forstå jeres virksomhed, fordi vi vil være en medspiller på holdet. Vi kender vores kunder og sætter en ære i, at de føler sig godt behandlet. Alle ordrer nemlig er vigtige uanset opgavens størrelse – vi klarer store som små fragter.

Som godkendt leverandør hos Trafikstyrelsen har vi stor erfaring inden for håndtering af temperaturfølsomme varer, og derfor kan vi tilbyde certificerede logistikløsninger til blandt andet transport af medicin. Efter samtale med jer bliver I præsenteret en skræddersyet logistikløsning til jeres behov.

Alle vores køretøjer er topmoderne og forsynet med GPS-temperaturovervågning og det nyeste udstyr i højeste kvalitet. Det betyder, at alle dele af transporten holdes nøje under opsyn, så du er sikker på, at dit gods når sikkert frem – og ved den rette temperatur.

Vi arbejder desuden altid under de højeste hygiejnestandarder, så du kan være tryg ved, at dit gods behandles med omhu.

Vores moderne køretøjer kan håndtere varer, der er temperaturfølsomme, og derfor er vi din foretrukne transportør af blandt andet medicin og andet gods med specielle krav til temperatur. Vores unikke logistikløsninger spænder mellem gods, der kræver -25° C op til +30° C.

Vi ved, at tiden kan være knap. Derfor tilbyder vi dig en tidskritisk kurertjeneste med lynhurtig levering 24 timer i døgnet alle ugens dage.

Det betyder, at vi træder til med kort varsel – præcis, når du har brug for det. Behovet kan opstå pludseligt, og så står vi klar til at fragte dit gods sikkert frem.