Because it matters …..

 

Hos Temperature Matters er vi specialister i temperaturstyrede transporter. Med topmoderne køretøjer og kvalificeret udstyr klarer vi transporten på et ekstraordinært højt niveau.

Vores biler kører i Europa 24/7 og kan håndtere gods, der stiller krav til temperaturer fra -25 °C og op til +30 °C.
Vi arbejder i et effektivt og pålideligt system inden for temperaturstyret logistik for at sikre, at dit gods kommer frem som ønsket.

Hos Temperature Matters lægger vi vægt på åbenhed og proaktivitet. Vores mål er at forstå jeres virksomhed, fordi vi vil være en medspiller på holdet. Vi kender vores kunder og sætter en ære i, at de føler sig godt behandlet. Alle ordrer nemlig er vigtige uanset opgavens størrelse – vi klarer store som små fragter.

Som godkendt leverandør hos Trafikstyrelsen har vi stor erfaring inden for håndtering af temperaturfølsomme varer, og derfor kan vi tilbyde certificerede logistikløsninger til blandt andet transport af medicin. Efter samtale med jer bliver I præsenteret en skræddersyet logistikløsning til jeres behov.

Temperature Matters blev i 2017 en del af 3D Logistik. Vi har et tæt samarbejde i det daglige og drager nytte af såvel erfaring som faciliteter – og det er både til gavn for kunder hos TM og hos 3D.

Kort fortalt er vi to virksomheder med et fælles mål om at udvikle os sammen og blive endnu bedre til at tilbyde kunderne de logistikløsninger, de efterspørger. Og vi føler, vi er godt på vej.

Temperature Matters stræber efter de samme mål som 3D Logistik. Ved at vælge en Temperature Matters-løsning har du foretaget et godt valg.

Vi overholder de tre grundlæggende kriterier for godt samarbejde: Levering til tiden, levering til den aftalte pris og levering i den aftalte kvalitet.

 

De korte fakta:

• Temperature Matters har 2 administrative ansatte og 10 særligt udvalgte transportører på vejene
• Virksomheden ejes 100% af 3D Logistik
• Vi har kontor og lager i Glostrup og Kolding