TM Road Pharma

 

Med strenge krav til alle stadier af transportprocessen har vi hos Temperature Matters specialiseret os i temperaturstyrede transporttjenester.

Alle vores køretøjer er topmoderne og forsynet med GPS-temperaturovervågning og det nyeste udstyr i højeste kvalitet. Det betyder, at alle dele af transporten holdes nøje under opsyn, så du er sikker på, at dit gods når sikkert frem – og ved den rette temperatur.

Vi arbejder desuden altid under de højeste hygiejnestandarder, så du kan være tryg ved, at dit gods behandles med omhu.

Uanset hvor i Europa du ønsker dit gods fragtet til, kan vi løfte opgaven – alle ugens dage. Vi har vejtransport mellem alle europæiske byer, og med national distribution leverer vi inden for 24 timer. Du skal nemlig have mulighed for at få din levering, lige når du ønsker.

Vores moderne køretøjer kan håndtere varer, der er temperaturfølsomme, og derfor er vi din foretrukne transportør af blandt andet medicin og andet gods med specielle krav til temperatur. Vores unikke logistikløsninger spænder mellem gods, der kræver -25° C op til +30° C.

Vi lægger altid stor vægt på at tage en dybdegående samtale med dig, inden vi går på opgaven, så vi er sikre på, at vi løfter den på den måde, der bedst passer dig.

 

Temperaturstyrede transporttjenester

Vores temperaturstyrede transporttjenester omfatter:

• National distribution og levering inden for 24 timer
• Vejtransport mellem alle europæiske byer
• GPS temperatur overvågning
• Høj hygiejnestandard
• Transport og logistik af varer der stiller krav til temperatur