Jeg vil gerne kontaktes af 3D Logistik vedr. 3D Exclusive

Warehouse

Vores medicinal lager er state-of-the-art

En vigtig del af vores medical-koncept er vores særligt indrettede lager. 3D Logistik har faciliteter til alle relevante typer af opbevaring af lægemidler på vores eget lager. Lageret har lokationer til varer, som kræver normale opbevaringsforhold (15-25 grader) samt faciliteter til opbevaring af kølevarer (2-8 grader).

3D Logistiks lagerbygning ligger i Kolding. Lageret anvendes primært til lægemidler og andre sundhedsprodukter til det danske marked.

Lageret overholder gældende lovgivning og relevante GDP-standarder. Det indebærer blandt andet et omfattende sikkerhedsprogram med overvågning og adgangskort, der begrænser adgangen til lager- og administrationsområderne. Alle opbevaringsforhold findes som palle- og hyldelokationer.

 

Facts om 3D Medical Lager

  • Opbevaringsforholdene overvåges elektronisk med hensyn til temperatur og luftfugtighed.
  • Temperaturen kontrolleres aktivt.
  • Vores lageroptælling er cyklisk. Vi foretager lageropgørelser hele året på tidspunkter, hvor lagerets opfyldningsgrad er lav. Dermed udnytter vi ressourcerne optimalt.
  • Procedure for adgang til lager- og administrationsområder.
  • Hele lageret optælles mindst én gang om året.
  • 3D Logistiks lager inspiceres af Lægemiddelstyrelsen og af vore kunders kvalitetsafdelinger

 

Vi tilbyder også andre skræddersyede lagerløsninger til kunder der ikke har behov for temperatur overvågede faciliteter.